Det bedrøvede banantreet

Malplassert i Carolinaparken i Quito, langt fra plantasjen sin, står denne ensomme leverandør av den bøyede frukten.

Det henger med grenene. Det gremmes over bananplantasjearbeidernes lave lønninger og manglende fagforeningsrettigheter. Det sørger over de tropiske stormene i Karibien som har gjort det av med så mange av dets artsfrender. For ikke å snakke om  bekymringene for korrupsjonen i statsadministrasjonen.

Men parkledelsen har nå tatt affære og kontaktet en av verdens ypperste spesialister i banantrepsykologi fra høgskolen i Volda for å få dette ulykkelige frukttreet ut av sin tunge depresjon. Triste banantrær gir som kjent triste bananer.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>