En ananas til begjær

Nå er det ikke nødvendigvis slik at denne ananasen er avbildet i naturlig størrelse, selv om klimaet er veldig gunstig i store deler av Ecuador. Overdrivelse av fysiske størrelse forekommer jo så mange steder i verden.

Derimot må man undre over symbolikken i at den er plassert midt i en rundkjøring. Så kan man få motspørsmålet, hvorfor kan ikke dansen like gjerne foregå rundt en ananas som et juletre eller en gullkalv? Til dette blir denne spalte svar skyldig.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>