Ettersøkt (not)

Her er oversikten over Ecuadors største samfunnsfiender. Målinger av tilhørende hodeskaller samsvarer med den perfekte forbryters profil. Kun et par-tre av dem har rulleblad, men samtlige stiller som presidentkandidat til valget februar 2013.

Den niende kandidaten, «Don Burro» ble ikke godkjent. Det er ikke bekreftet om dette har sammenheng med at Don Burro er et esel. Få er imidlertid i tvil om at han ville gjort det meget hederlig i denne konkurransen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>